Nejnovější recenze ze sekce Lopaty
- jeste jsem nezkousel - je docela mala, hrob bych tim kopat nechtel, ale jako nouzove naradi pri kempovani se muze hodit
Výborná kvalita, příjemné držení.
Co k tomu říci, prostě přesazovací lopatka, dceru hodně zajímá
kvalita
- Spokojenost
Spokojenost
Doporučuji, na zahradě se hodí
- příjemná do ruky
Velká spokojenost.
Zatím nevyzkoušené
- Za ty peníze kvalitní výrobek made in Austria
- Slušný obal...
- Aretační matice, která má zajišťovat lopatku v nastavené poloze je vyrobena z nekvalitní hliníkové slitiny. Při prvním pokusu o použití lopatky (zapíchnutí do měkké ornice) došlo k rozlomení matice, na kterou v tu dobu působilo minimální zatížení....
Kvalita. Koupila jsem již druhou a jsem velice spokojena. oproti jiným lopatkám,které se brzy poohýbají a rezavi je tato super. Žádnou jinou již nekupuji.
- Nekvalitní
Po roce se zlomila , není zas až tak pevná . Vhodná jen rašelinu, na tuhou půdu zapomeňte
Kvalitní, suprová lopatka
Ani jsem netušil k čemu všemu se TO dá použít.
zatím nepoužito
- kvalitní a pohledné zpracování
- šikovné funkce
- těsnění občas sjede do závitu. je třeba dotahovat opatrně
Krom již zmíněného jsem zvědavý jak je to s odloností/životností při používání. To ale zatím nemohu posoudit.
- Na lopatu mnoho funkcí (švýcarská lopata)
- pohledné a kvalitní zpracování
- těsnění občas sjede do závitu, tak je třeba dotahovat opatrně
- Vzhledem k vůlím ve šroubových spojích nepříliš silnému materiálu uchycení lopatky je nutno při postupovat při práci s určitou opatrností.
- Velmi lehká lopata.Dobře se sní pracuje.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »