Nejnovější recenze ze sekce Lopaty
- splnil očekávání dobré lopatky atd.
Břity pily nejsou moc ostré....
vše OK
dle očekávání
- mini rozměry
- skládací
Jako nouzová lopatka do auta v pořádku, vypadá docela stabilně, uvidím časem, co vydrží.
Lopatka má dobré zpracování,ale příslušenství v ní jako nuž a šroubovák je uloženo v plastovém pouzdře.Má i píštalku :-).To příslušenství za mně je naprosto nepodstatné.Nevím kdo bude používát šroubovák osazení v rukojeti lopatky a nebo nůž.Tím jsem nechtěl říct že to je nepoužitelné.Třeba nůž se dá osadit na dva díly a vznikne z toho 40cm dlouahá tyč na jejiž konci je osazen nůž a to se třeba může někomu hodit.Za mně je lopatka supr.
- plní svoji funkci
Lopatka se zdá kvalitní. Mohu doporučit.
Pronett XJ4225 Polní skládací lopatka 8 v 1 color
Přidáno: 18. června 2023
(naposledy upraveno 19. června 2023)
Zakoupeno v Rychlý Dárky.cz
super
Praktická
Lopatka je super, měla jsem i jiné typy, ale ty se brzy ohnuly, tato je pevná.
- Rychlé složení
- Dělá co má
- Ve složeném stavu jeden z dílů odírá barvu z plochy lopatky
Na obrázku zde v hodnocení jsou hrábě, já mám jen motyčku :D Jinak za tu cenu v pohodě, asi existují lehčí a dražší lopatky, ale toto nám stačí.
- I když je to dětský hledač kovů je docela přesný a skládací lopatka na vyhrabání pokladů je úplně ideální
Malá skládací lopatka najde uplatnění s v běžném životě, neboť je skladná a kvalitní
Mezi lopatkami na uhlí jsou tyto ty dražší, ale kvalita je řekněme hraniční, hlavně kovová část lopatky je z tenkého plechu a ne moc dobře připevněná k dřevěné násadě. Použitelná ale je.
- Splnilo očekávání
Zatím vše v pořádku děkuji
- supr
Kvalitní lehky(bambus), pevný poctivý výrobek- mile překvapilo v dnešní záplavě drahých nekvalitních "aušusů".
- Výborná kvalita a super cena
- Padne do ruky, lehká
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »